WAFELVERKOOP CHIRO EINDHOUT


Beste chiroliefhebbers/sympathisanten


Aangezien al onze financiële activiteiten dit (en grotendeels vorig) chirojaar niet zijn kunnen doorgaan, hebben we besloten om een wafelverkoop te organiseren. Naast wafels bieden we ook nog heerlijke truffels aan.


WERKING:

  • Na betaling en aankomst van de wafels kan je deze ophalen (DATUM WORDT NOG    GECOMMUNICEERD!)
  • Bedrag te volbrengen op: BE45 7330 0045 2189 t.a.v. Chiro Eindhout
  • Mededeling: WAFELVERKOOP + NAAM (bv. wafelverkoop Joyce Geboers)
  • Deadline bestellingen = 30 november 2020
  • Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail. LET OP: deze kan ook in je spam terecht komen!


Tussen de leden organiseren we een wedstrijd: Om ter meeste wafels verkopen. Koop je dus voor of via een bepaald lid, vul je het vakje "Ik koop voor ..." in
(met voor-en achternaam van het lid) en help hem/haar naar de overwinning!


ONZE WAFELVERKOOP IS GESLOTEN, VAN ZODRA DE WAFELS GELEVERD WORDEN ZULLEN WIJ DEZE VERDELEN!


Groetjes, de leiding

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Eindhout, Smallestraat 6, 2430 EINDHOUT. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u op http://bit.ly/privacychiroeindhout

Lid worden van Chiro Eindhout betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.