CHIROKAMP: 17 - 27 JULI 2021

De inschrijvingen zijn gesloten!

Download HIER de presentatie van de kampinfo-avond

Download HIER de kampbrochure van 2021

Vertrekuren kamp: 

Keti's + Aspi's = 17 juli, 11:00 uur (kerk van Eindhout)

Rakwi's + Tito's = 17 juli, 12:30 uur (kerk van Eindhout)

Sloepies + Speelclub = 20 juli, 18:00 uur (kerk van Eindhout)


Druk via de knop hieronder ook zeker de medische fiche af. Deze moet ingevulden worden voor elk ingeschreven lid. Geef deze ten laatste bij het inladen van de koffers (16 juli) mee.
De medische fiche moet handgeschreven ingevuld worden, aangezien wij geen medische gegevens digitaal mogen bewaren. Een handgeschreven medische fiche die ons ingescand wordt gemaild voldoet ook niet aan de GDPR-regels. We moeten ze dus echt fysiek op papier ontvangen.Let op: geen medische fiche = niet mee op kamp!

Disclaimer:

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Eindhout, Smallestraat 6, 2430 EINDHOUT. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u op http://bit.ly/privacychiroeindhout

Lid worden van Chiro Eindhout betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.