CHIROKAMP: 17 - 27 JULI 2021

Beste ouders, liefste leden


Omdat corona ons dit jaar nog steeds niet heeft los gelaten en we misschien toch weer in bubbels op kamp moeten vertrekken, vragen wij jullie om jullie kind reeds op voorhand te registreren. Voor gezinnen die meer dan één kind bij ons op de chiro hebben, vragen wij u vriendelijk om dit formulier voor elk kind apart in te vullen. Dit doe je onderaan deze pagina


Via deze weg kunnen wij een overzicht verkrijgen van hoeveel kinderen er dit jaar mee op kamp zouden willen gaan. Deze inschrijving is ENKEL INDICATIEF en dus nog NIET officieel. De definitieve inschrijving met alle verdere informatie zal op een later tijdstip rondgaan, namelijk wanneer er meer duidelijkheid is omtrent de jeugdwerkregels voor de zomerkampen. Inschrijvingsgeld zal bijgevolg ook nog niet betaald moeten worden.


LET WEL OP: je kan je ENKEL inschrijven voor ons mega-geweldig chirokamp als je je nu al registreert. De pré-inschrijvingen lopen van 1 mei tot en met 23 mei.


Het kamp zal plaatsvinden tussen 17 en 27 juli 2021. Door de huidige maatregelen kunnen wij nog niet met zekerheid zeggen welke datum jouw kind exact verwacht zal worden op de kampplaats. Die definitieve verdeling kunnen wij pas maken wanneer wij weten hoeveel leden er per groep zullen deelnemen aan het kamp en hoe de coronaregels verder evolueren.


Alvast bedankt voor jullie begrip!

Doorloop hieronder het formulier om de
pré-inschrijving te voltooien.